7Life®

Wij communiceren. Dagelijks, thuis en op het werk, en met veel verschillende mensen. Iedereen communiceert anders, heeft een eigen manier van communiceren. Met de ene persoon gaat de communicatie fantastisch; jullie begrijpen elkaar helemaal, completeren elkaars zinnen bijna. Maar met de andere persoon loopt de communicatie stroef; het lijkt of de boodschap helemaal niet aankomt, hoe je die ook formuleert. 

Schermafbeelding 2015-07-29 om 16.54.22

Met de kennis die 7Life® biedt, krijg je inzicht in jouw manier van communiceren (CommunicatieStijl). Wat is jouw unieke klank en voorkeur? Daarnaast biedt het handvatten voor ontwikkeling en groei. Hoe kan jij krachtig communiceren met jouw omgeving?

Inzicht in de CommunicatieStijlen van 7Life® in het algemeen kan jou handvatten bieden om krachtig te communiceren met specifieke personen in jouw omgeving. Hoe geef je feedback aan die collega die altijd zo defensief reageert? Hoe krijg ik die medewerker zover om enthousiast mee te gaan in het veranderingsproces?

Sinds 2014 ben ik certified 7Life® trainer en daarmee onderdeel van het 7Life® Netwerk. Gecombineerd met mijn expertise op het gebied van veranderkunde bied ik verschillende producten en diensten om managers en medewerkers te helpen om krachtiger te communiceren. Ik geloof dat dit kan bijdragen aan een geslaagd veranderingsproces.

Voor meer informatie over 7Life, kijk op 7Life.nl

 


 

LIVE Training:

'Krachtig communiceren met 7Life'

Wil jij meer invloed krijgen op de communicatie met medewerkers, collega’s of managers zodat er meer begrip, minder weerstand en betere resultaten ontstaan?

Krachtig communiceren met 7Life helpt je om makkelijker en sneller tot de kern te komen en jezelf en anderen te motiveren en te inspireren!

Naast de 7Life communicatiescan en een individueel gesprek met mij, bestaat deze training uit een dag vol theorie en toepassing van de communicatiestijlen van 7Life. Zo krijg je meer inzicht in jouw stijlen, maar ook die van de mensen waarmee jij krachtig wilt communiceren.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

Verhelderend. Ongelofelijk verhelderend hoe zo’n communicatiescan kan zijn. Situaties waar ik al tijden mee worstel, zijn nu inzichtelijk. Duidelijk is waaróm ik er mee worstel en waar het vandaan komt. 

 


 

Individueel traject:

'Krachtig communiceren met 7Life'

Heb je al van alles geprobeerd en lukt het maar niet om medewerkers, collega’s of managers daadwerkelijk in beweging te krijgen?

Krachtig communiceren met 7Life helpt je om makkelijker en sneller tot de kern te komen en jezelf en anderen te motiveren en te inspireren tot daadwerkelijke verandering.

Het traject bestaat uit o.a. een uitgebreide communicatie, rapportage met begeleidende mp3 en een coachingsgesprek met mij, als gecertificeerd 7Life trainer.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

Met de communicatiescan van 7Life kwam ik er achter dat ik niet alleen een doener ben, maar ook een strateeg. In het gesprek met Gerline heb ik geleerd hoe ik mijn strategische stijl goed kon inzetten in mijn werk en dat heeft mij in de praktijk veel geholpen. Ook herkende ik welke communicatiestijlen mijn medewerkers hebben. Daar kan ik nu  beter op inspelen, waardoor ik hen beter mee krijg in de veranderingen in de organisatie.

 


 

De inzichten van 7Life zijn ook onderdeel van mijn Online Programma. Klik hier voor meer informatie.