Wil jij meer grip krijgen op de veranderingstrajecten in jouw organisatie? 
Kies dan voor een van mijn programma’s of persoonlijke dienstverlening op maat.

 Dienstverlening op maat

Krijg jij de verandertrajecten in jouw organisatie of afdeling niet van de grond? Lukt het niet om veranderingen daadwerkelijk te realiseren of heb je te maken met zo danige weerstand dat je met je handen in het haar zit?

Stel je voor dat je meer ontspannen kunt omgaan met de groepsdynamiek in jouw organisatie of afdeling, je belangrijke zaken bespreekbaar krijgt, meer samenhang weet te creëren in beleid-plannen-uitvoering en gewenste veranderingen daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Soms kan een kleine interventie of training al geweldige resultaten geven en soms is er meer nodig: procesbegeleiding, een cultuur- of ontwikkeltraject. Graag help ik je om te ontdekken wat nodig is om de veranderingen te realiseren specifiek voor jou en jouw organisatie en hoe ik jou daarin van dienst kan zijn. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek, bel 06.44066794 of mail naar g.douwes@topaaz.nl.

 Sparring sessie(s)

Worstel je met bepaalde (onderstroom) aspecten die verandering in jouw organisatie of afdeling tegen houden? Heb je al diverse dingen geprobeerd maar zonder resultaat?

Wil je graag de medewerkers mee krijgen in de veranderingen, dat medewerkers de veranderingen ervaren als verbetering en positiever gedrag laten zien?

Ontdek welke invloed je hebt op het veranderingsproces en welke stappen je kunt zetten om effectiever om te gaan met de onderstroom. Wil jij in individuele sessies of kleine groepen optimale aandacht en leren veranderen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek, bel 06.44066794 of mail naar g.douwes@topaaz.nl.

 Online Programma

'Gemakkelijker veranderen door meer grip op de onderstroom'​

Ben je het zat om je in allerlei bochten te wringen om veranderingen door te voeren in jouw organisatie? Wil je meer grip krijgen op de zachte, maar oh zo lastige kanten van verandering?

Stel je voor dat jouw medewerkers enthousiast zijn over de voorgestelde veranderingen en 
je je energie kan steken in ontwikkelen en bouwen, in plaats van het tackelen van weerstand bij medewerkers of collega’s. Stel je voor dat jij niet in je eentje de kar trekt, maar met minimale inspanning een maximaal resultaat behaalt.

Dit programma is specifiek voor managers, projectleider en adviseurs die te maken hebben met veranderingstrajecten. In zesentwintig weken zet je een aantal stappen die daadwerkelijk resultaat opleveren. Wil jij ook gemakkelijker veranderen door meer grip op de onderstroom? Lees dan hier verder.

 Individueel traject:

'Krachtig communiceren met 7Life'

Heb je al van alles geprobeerd en lukt het maar niet om medewerkers, collega’s of managers daadwerkelijk in beweging te krijgen?

Krachtig communiceren met 7Life helpt je om makkelijker en sneller tot de kern te komen en jezelf en anderen te motiveren en te inspireren tot daadwerkelijke verandering.

Het traject bestaat uit o.a. een uitgebreide communicatie, rapportage met begeleidende mp3 en een coachingsgesprek met mij, als gecertificeerd 7Life trainer.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

 LIVE Training:

'Krachtig communiceren met 7Life'

Wil jij meer invloed krijgen op de communicatie met medewerkers, collega’s of managers zodat er meer begrip, minder weerstand en betere resultaten ontstaan?

Krachtig communiceren met 7Life helpt je om makkelijker en sneller tot de kern te komen en jezelf en anderen te motiveren en te inspireren!

Naast de 7Life communicatiescan en een individueel gesprek met mij, bestaat deze training uit een dag vol theorie en toepassing van de communicatiestijlen van 7Life. Zo krijg je meer inzicht in jouw stijlen, maar ook die van de mensen waarmee jij krachtig wilt communiceren.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden