Gratis

Wil jij meer inzicht in de onderstroom van jouw organisatie? 
Meer begrip waarom medewerkers hun hakken zo diep in het zand zetten? 
Weten hoe je medewerkers wel in beweging krijgt?

Meld je dan nu aan voor het gratis eboek:

'Grip op ongrijpbare processen'

9 tips om effectief om te gaan met weerbarstige verandertrajecten

Aanmelden

Meld je aan voor het gratis eboek en ontvang gratis het maandelijks ezine 'Veranderen: Gewoon Doen'. Vol inspiratie en nuttige tips om gewenste veranderingen in jouw organisatie te realiseren!

* Ik zal je gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken en je kunt je eenvoudig weer afmelden voor het ezine 'Veranderen: Gewoon Doen'.

Meer dan driekwart van alle verandertrajecten in organisaties mislukt. Energie, tijd en geld worden geïnvesteerd in het bewerkstelligen van veranderingen. Maar ergens halverwege of tegen het einde van het proces gaan de medewerkers weer over tot de orde van de dag. Ze gaan weer gewoon aan de slag zoals ze dat gewend waren voordat het veranderingstraject werd ingezet.

In dit eboek lees je over de weerbarstige praktijk van een manager in een grote organisatie, waar mensen hun eigen boontjes doppen en zich weinig aantrekken van de veranderstrategieën in de organisatie. Wat voor patronen kunnen daarachter zitten? Hoe kun je effectiever met ongewenst gedrag omgaan? Hoe kun je het succespercentage van je verandertrajecten verhogen?

Meld je aan via het formulier hierboven

Je ontvangt een mail om te bevestigen dat je het eboek wilt ontvangen. Na bevestiging ontvang je binnen enkele minuten de link naar het eboek. Is dit niet het geval, neem dan contact op met mij g.douwes@topaaz.nl.